U heeft het wellicht al een keer meegemaakt in uw eigen woning of bedrijf: in Nederland krioelt het van het ongedierte. In de media zien we dat de hinder en overlast van ongedierte als ratten, steenmarters, muizen, wespen mollen maar ook allerlei insecten veroorzaakt wordt door de natuur en de grote hoeveelheid voedsel die rondslingert in de bebouwde kom. Dit zijn twee grootste oorzaken die vele soorten ongedierte laten komen. In mindere mate is ongediertebestrijding ook noodzakelijk door de klimaatveranderingen van de laatste jaren, waardoor sommige plaagdieren opeens massaal gaan woekeren.

Leuk en aardig, die verklaringen, maar hoe kom ik van al dier ongedierte af in mijn huis of bedrijf, zult u zich afvragen. Want u zal helemaal klaar zijn en wil een effectieve ingreep voor muggenbestrijding, vlooienbestrijding, wespenbestrijding  of kakkerlakkenbestrijding. Weg met al die vieze, onhygiënische ziekteverspreiders die voor overlast, irritatie, stank en schade zorgen. In de regel zijn uw keuzes: ongedierte vangen, verjagen of bestrijden. Daarnaast moet u en keuze maken: zelf ongedierte aanpakken of een gespecialiseerde ongediertebestrijder inschakelen?

Ongedierte bestrijden, vangen of verjagen in Assen: ongediertebestrijder inhuren of zelf doen?

In deze tijd waarin het over dierenwelzijn heeft vraagt u zich misschien af of ongedierte als duiven, muizen of steenmarters misschien op een vriendelijke manier kunnen worden gevangen of verjaagd. Een heel nobel streven, maar in de praktijk pakt dit niet altijd goed uit. Muizen, ratten of mollen kan u bijvoorbeeld proberen te vangen in speciaal daarvoor bestemde kooi, maar als u ze ergens vrij laat in de natuur komen ze vaak gewoon weer terug. Bovendien is een kooi soms zo’n stressvolle belevenis dat ongedierte door de schrik kan dood gaan.

Ook populaire middelen uit winkels voor het verjagen van ongedierte, zoals ultrasone geluidskastjes die u in het stopcontact kan steken, hebben zo hun nadelen. Ongedierte kan hier na verloop van tijd aan wennen en blijft dan alsnog gebonden aan hun nest.

Voor verschillende diervriendelijke ‘grootmoeders tips’ is veel ongedierte resistent of ongevoelig. Ook middelen als specerijen, azijn of koffiedrab geven u nooit de garantie dat een nest in één keer weg is, vaak betreft het een korte termijn-succesje.

Zoekt u naar de beste ongedierte bestrijder in de omgeving? Wij hebben hem al gevonden!

Een goed bedrijf in ongediertebestrijden voor de overlast van zilvervisjes, wespen, houtwormen, bedwantsen, vlooien of kakkerlakken vraagt natuurlijk om een investering, maar via onze zoekmachine vindt u snel de beste bestrijder in de omgeving!

Een bedrijf voor ongediertebestrijding gespecialiseerd in een plaats kent de wijken en buitengebieden en maakt diagnoses en analyses van uw woning of bedrijf, zodat ongedierte niet alleen wordt bestreden maar ook door preventieve maatregelen niet meer snel zal terugkeren.

 

Contact gegevens

Website:
www.ongediertebestrijden.com

Ongedierte bestrijden logo in kleur