Natuursteen is een duurzaam materiaal dat een erg lange levensduur heeft. Wanneer u kiest voor natuursteen kunt u ervan uitgaan dat u een vloer voor het leven hebt. Het is de meest slijtvaste vloerbedekking die er bestaat, want zelfs het zachtste marmer is harder dan het hardste parket. Door de jaren heen wordt een natuurstenen en keramische tegels alleen maar mooier.

Marmeren vloeren krijgen door jarenlang gebruik een extra dimensie. Er zijn zelfs vloeren die dusdanig bewerkt zijn zodat ze meteen al oud lijken. De lange levensduur van een natuurstenen vloer zorgt ervoor dat u de waarde van uw huis verhoogt. Geen tegel is hetzelfde. Voor elke stijl en iedere smaak is er wel een soort natuursteen te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Of u nu een landelijke of juist moderne inrichting heeft, een lichte of een donkere vloer zoekt, op het gebied van natuursteen is veel mogelijk. U kunt kiezen voor een spiegelgladde hoogglanzende gepolijste graniet- of marmervloer, of juist voor een leisteen- of kwartsietvloer met een stroef oppervlak.