Keramische tuintegels bij tuinenpark-h2o

Is het tijd om uw terras te vernieuwen of uw tuin te bestraten? Bekijk dan eens onze keramische tegels bij tuinenpark-h2o. Bij ons heeft u kwalitatief goede buitentegels die er ook nog eens supermooi uitzien, uw terras sluit naadloos aan op de stijl binnenshuis!

Wat is kera of keramisch?

Keramische buitentegels zijn op sommige webshops ook wel te herkennen aan hun naam of afkorting ‘Kera’. Keramisch zegt het al, de tegel is gemaakt van keramiek. Een materiaal dat ontstaat door verhitting waarbij minimaal twee elementen aanwezig zijn. Ideaal is dat keramische terrastegels zeer hard zijn, slijtvast en hittebestendig. U hoeft dus nooit meer bang te zijn uw gladde tuintegels te beschadigen door het schuiven van de stoel waar net nog wat korreltjes zand onder zit! Keramische tegels voor buiten zijn:

  • Krasvast
  • Slijtvast
  • Vochtvast
  • Kleurvast
  • Vorstvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Een cm extra dikte voor nóg meer stevigheid.

Keramische betontegel bij tuinenpark-h2o met speciale techniek

GeoCeramica is de techniek waar wij op kunnen vertrouwen bij tuintegels, dus u ook! Deze techniek staat voor stijlvol en krachtig. De combinatie van een keramische terrastegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. De terrastegels hebben hoogwaardige eigenschappen en profiteren van relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betonnen tuintegel. Het keramiek is verbonden met een water doorvoerende betonnen drager met geïntegreerde afstandshouders. Dat maakt dat plaatsing van de betontegels makkelijk en snel kan gebeuren tegen een redelijk lage prijs, in vergelijking met andere keramische sierbestrating. Keramische bestrating is vooral in 60x60x2 te verkrijgen, deze betontegels van keramiek zijn zelfs 60x60x4 te verkrijgen voor extra stevigheid!

Met keramische tuintegels creëert u sfeer

Keramische tuintegels zijn helemaal in. Het leggen van wildverband is een beetje over. Bij tuinenpark-h2o hebben wij allerlei verschillende varianten terrastegels gemaakt van keramiek. Het varieert van 60x60x2 tot 30x120x2, maar ook kunt u kiezen voor een houtlook tuintegels, voor een betonlook terrastegel of tuintegels met een dessin. Een ding is zeker: u creëert een hoop sfeer in uw achtertuin, u krijgt het gevoel alsof u in de woonkamer zit!

Bekijk onze tuintegels

Tuinenpark-h2o kan natuurlijk niet zonder een enorme showtuin waar onze producten tentoon staan, waaronder onze keramische tuintegels. Hier kunt u het verschil zien tussen buitentegels van 60x60x2 en 60x60x4 of nog eens zo groot! Als u het moeilijk vindt om vanaf een plaatje een buitentegel uit te zoeken, kunt u bij ons allerlei keramische tuintegels bekijken. Ook ziet u gelijk hoe het eruitziet in onze inspiratietuinen. Natuurlijk hebben we nog meer terrastegels, bestrating, betontegels en sierbestrating!